De beste internetmakelaar

We hebben de ambitie de beste internetmakelaar van Nederland te worden. We leveren top-kwaliteit voor je en zijn gratis voor de verkoper.

Een gratis makelaar om je te helpen bij de verkoop van je woning: dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Toch is het écht mogelijk en wel bij Internetmakelaar KEYY! Kies je ervoor je woning via ons te verkopen, dan komt onze courtage van €1995,- namelijk voor rekening van de koper. Zodoende verdienen wij als gratis makelaar alleen bij de daadwerkelijke verkoop van een woning. Het is ook niet zo dat we dit bedrag vooraf als voorschot vragen van jou als verkoper. Een woning verkopen via gratis internet makelaar KEYY is vanaf begin tot eind écht gratis!

Een transparante makelaar

Als gratis makelaar richten we ons vanzelfsprekend in de eerste plaats op de verkopende partij. Het feit dat de courtage aan de koper wordt doorberekend is voor woningverkopers immers een reden om voor KEYY als makelaar te kiezen. Daarnaast ontvangt de verkoper de beste verkoopprijs, doordat de KEYY internet makelaar in gesprek gaat met degene met het meest interessante bod online uitgebracht. Voor de koper is het volledig transparant verkoopproces ook interessant. De kopende partij kan namelijk online bieden op het huis waar zij haar oog op heeft laten vallen. Potentiële kopers weten precies de hoogte van de andere biedingen, zodat je bij Internetmakelaar KEYY niet achter het net hebt gevist. We noemen dit proces ook wel een ‘vrijwillige veiling’.

Bij de traditionele, niet-gratis makelaarskantoren daarentegen is het biedingsproces een tamelijk schimmig gebied. Als woningzoeker breng je een bod uit bij de verkoopmakelaar en vervolgens hoor je of je het geworden bent of niet. Krijg je te horen dat de keuze op een ander gevallen is? Dan blijft het voor altijd onduidelijk wat de doorslag heeft gegeven. Een veel hoger bod of het ontbreken van ontbindende voorwaarden? Is de andere kandidaat flexibeler? Dit soort vragen wordt wél beantwoord wanneer je een woning koopt via gratis internet makelaar KEYY.

Hoe gaat gratis Internetmakelaar KEYY te werk?

Wanneer je je woning via ons wilt verkopen, maken we natuurlijk eerst telefonisch kennis met elkaar. We bespreken je wensen en leggen uit hoe we jou denken te helpen je woning zo snel mogelijk en voor de beste prijs te verkopen. Daarna zorgen we ervoor dat er professionele foto’s van je woning worden genomen, er een video wordt gemaakt en de benodigde metingen volgens NEN-normen worden verricht. Ook voor een plattegrond draagt gratis internet makelaar KEYY zorg. Op basis van jouw input schrijven we samen een wervende advertentietekst en bepalen we de minimale biedprijs.

Vervolgens is het tijd om de woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, onder meer via Funda en Facebook. Ook de fysieke promotie in de vorm van een bord op het raam wordt door ons geregeld. Wanneer de bezichtigingsaanvragen binnenstromen helpen we je met onze agenda-tool bezichtigingen in te plannen. De rondleidingen kun je naar onze mening het best zelf doen, omdat niemand anders dan jij het meest weet over je eigen woning.

Hierna krijgen de kandidaten die je woning hebben bezichtigd de kans een bod uit te brengen. Alle biedingen zijn online zichtbaar, want zoals we al zeiden: transparant verkopen is bij ons key! Samen met jou bepalen we wie het beste bod heeft uitgebracht, waarbij we natuurlijk niet alleen naar de hoogte van het bod kijken, maar ook naar de bijbehorende voorwaarden. Met hem of haar gaan we vervolgens het bod bespreken, zodat je woning pas verkocht wordt wanneer jij akkoord bent. We regelen tot slot de juridische afhandeling met de koper en een afspraak bij de notaris voor het tekenen van de verkoopaktes. Je woning is nu definitief verkocht met behulp van ons als gratis makelaar: het kostte je helemaal niets!

Kies ook voor ons als gratis internet makelaar!

Wil je ook gebruikmaken van onze diensten en profiteren van dé gratis makelaar van Nederland? Neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier, door te mailen naar info@internetmakelaar.nl of via een telefoontje naar 085-0027500. Dan bespreken we wat wij als gratis makelaar voor jou kunnen betekenen!

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gratis. Bij ons betaalt alleen de koper een biedingsfee.

Hoogste verkoopprijs Hoogste verkoopprijs

De hoogste verkoopprijs (+8%) door het openbaar bieden & onderhandelen.

Snel verkocht Snel verkocht

Door top FUNDA & Facebook promotie verkoop binnen 4 weken.

Professionele verkoop Professionele verkoop

De beste professionele dienstverlening met persoonlijk contact.