De beste gratis makelaar

Een gratis makelaar om je te helpen bij de verkoop van je woning: dat klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Toch is het écht mogelijk en wel bij Internetmakelaar KEYY! We werken met het Franse model, waar biedingskosten bij verkoop bij de koper in rekening gebracht worden. Zodoende verdienen wij als gratis makelaar alleen bij de daadwerkelijke verkoop van een woning. Het is ook niet zo dat we dit bedrag vooraf als voorschot vragen van jou als verkoper. Een woning verkopen via gratis internet makelaar KEYY is vanaf begin tot eind écht gratis!

Een transparante makelaar

Als gratis makelaar richten we ons vanzelfsprekend in de eerste plaats op de verkopende partij. Voor de koper is het volledig transparant verkoopproces ook interessant. De kopende partij kan namelijk online bieden op het huis waar hij of zij haar oog op heeft laten vallen. Potentiële kopers weten de hoogte van de andere biedingen, zodat je bij Internetmakelaar KEYY niet achter het net vist.

Bij de traditionele makelaarskantoren daarentegen is het biedingsproces een tamelijk schimmig gebied. Als woningzoeker breng je een bod uit bij de verkoopmakelaar en vervolgens hoor je of je het geworden bent of niet. Krijg je te horen dat de keuze op een ander gevallen is? Dan blijft het voor altijd onduidelijk wat de doorslag heeft gegeven. Een veel hoger bod of het ontbreken van ontbindende voorwaarden? Is de andere kandidaat flexibeler? Dit soort vragen wordt wél beantwoord wanneer je een woning koopt via gratis internet makelaar KEYY.

Hoe gaat gratis Internetmakelaar KEYY te werk?

Wanneer je je woning via ons wilt verkopen, maken we natuurlijk eerst telefonisch kennis met elkaar. We bespreken je wensen en leggen uit hoe we jou denken te helpen je woning zo snel mogelijk en voor een goede prijs te verkopen.

Op basis van de vanaf-biedprijs doen we de woning bij onze internetmakelaardij in de verkoop. Dan kan online via het biedplatform geboden worden vanaf deze prijs. Dit is transparant en dus helemaal van deze tijd. Verder kan bij ons gezien worden wat de kwaliteit van de biedingen zijn, is er een voorbehoud of niet.

Wil je je woning via Internetmakelaar KEYY verkopen, dan brengen we je woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, onder meer via Funda en Facebook. Ook de fysieke promotie in de vorm van een bord op het raam wordt door ons geregeld. Wanneer de bezichtigingsaanvragen binnenstromen helpen we je met onze agenda-tool bezichtigingen in te plannen. De rondleidingen kun je naar onze mening het best zelf doen, omdat niemand anders dan jij het meest weet over je eigen woning.

Kies ook voor ons als gratis internetmakelaar!

Wil je ook gebruikmaken van onze diensten en profiteren van dé gratis makelaar van Nederland? Neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier, door te mailen naar info@internetmakelaar.nl of via een telefoontje naar 085-0027500. Dan bespreken we wat wij als gratis internet makelaar voor jou kunnen betekenen!

Beste bod Beste bod

Ontvang door eerlijk transparant bieden het beste bod op je woning.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning met een online biedingstermijn vanaf 2 weken.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Je krijgt een professionele woningopname en op Funda en Facebook.