Je huis verkopen met transparant bieden?

Transparant bieden is de toekomst. Het is een eerlijke manier van de verkoop van je woning. Iedereen krijgt een kans een bod op je woning uit te brengen. En degene die je woning echt wil kopen, weet hoeveel hij extra moet bieden. Bij Internetmakelaar KEYY is transparant bieden een maatwerk oplossing.

De traditionele manier

De traditionele makelaars bieden de woningen die ze in portefeuille hebben aan met een vraagprijs. Ze organiseren bezichtigingen en vervolgens kunnen geïnteresseerden telefonisch of via email een bod uitbrengen. De uitdaging is dan als geïnteresseerde, hoeveel ga je bieden om in gesprek te komen: de vraagprijs of een ander bedrag? Tegen elkaar opbieden gaat dan niet gebeuren. Hoe weet je verder (als verkoper en koper) dat de verkoopmakelaar niet de woning gewoon gunt aan een klant van een bevriende makelaar? Deze methode is niet meer van deze tijd, vandaar ook dat het de laatste tijd ook zo vaak negatief in het nieuws komt.Transparant bieden is de toekomst

Hoe werkt transparant bieden?

Bij transparant bieden is het gebruikelijk dat online een bod geplaatst kan worden, vanaf de vanaf-biedprijs. Het komt vaak voor dat bij transparant bieden slechts het bedrag dat geboden is zichtbaar is, zonder de voorbehouden. Daarnaast is er een periode waarin transparant geboden kan worden, vaak een vaste periode van bijvoorbeeld3 weken. Na einde van de biedingsperiode kan normaal gesproken degene met het hoogste bod, de woning kopen.

Transparant bieden bij Internetmakelaar KEYY?

 1. Flexibele biedingsperiode
  Bij ons bepaal je met de makelaar voor welke periode online geboden kan worden op de woning, dit kan zijn 2 weken voor een meer courante woning tot 4 weken. Hierin zijn we uniek.
 2. Kwaliteitsindicatoren bod
  We zijn in onze ‘transparant bieden aanpak’ verder uniek in het geven van een kwaliteitsindicator van de biedingen. Hoe minder voorbehouden, hoe hoger en interessanter het bod is. Het beste bod heeft dan 5-sterren. Een iets minder bod qua voorbehouden 4-sterren enzovoort.
 3. Onderhandelen
  Bij Internetmakelaar KEYY bepaal je met je makelaar of je aan het einde van de biedingsperiode het beste bod accepteert of dat we nog in gesprek gaan met degene die dit bod gedaan heeft over de voorwaarden en/of de prijs. Je hoeft namelijk niet persé je woning te verkopen voor het beste bod.
 4. Verlenging
  Bij makelaar KEYY bepaal je of de biedingsperiode eventueel verlengd gaat worden, wanneer de biedingen onvoldoende aantrekkelijk zijn. We leveren maatwerk.
 5. Meerdere biedingen
  Daarnaast is het bij ons mogelijk dat geïnteresseerde kopers meermalen mogen bieden op je woning. We zien dan ook vaak vlak voor het einde van de afloop van de biedingstermijn er een biedingsstrijd plaatsvindt. 

Hoogste biedingen bij Internetmakelaar KEYY

We zijn de nr 1 Internetmakelaar van Nederland. Wil je ook je huis tegen de beste prijs verkopen? Neem met ons contact op.

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog? We nemen graag contact met je op om een en ander toe te lichten!

Beste bod Beste bod

Ontvang door eerlijk transparant bieden het beste bod op je woning.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning met een online biedingstermijn vanaf 2 weken.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Je krijgt een professionele woningopname en op Funda en Facebook.