Koop van een woning in 5 stappen

Koop je droomhuis

1. Je droomwoning

Via Funda of onze Facebookwebsite heb je waarschijnlijk je mogelijke droomwoning gevonden. Nu ben je vast benieuwd naar de woning. Je vindt meer informatie over de woning op de woningadvertentie op InternetMakelaar.nl. Mis je nog informatie, laat dit dan weten door op de advertentie-pagina een vraag te stellen. Je kunt ook direct contact opnemen met Internetmakelaar KEYY.

2. Bezichtiging

Je staat vast te popelen om je droomwoning te zien. Dat kan! Wij hebben dit proces geautomatiseerd, je kunt via de woningadvertentie online een bezichtiging inplannen. De beschikbare dagen en tijden zijn daar zichtbaar. Voordat je een bezichtiging inplant, maak je alleen even een kopersprofiel aan.

Bezichtiging plannen
Doe het beste bod

3. Biedingen

Voordat je een bieding doet is het goed te checken wat je kunt bieden.

Als je een bod doet is niet alleen het bedrag belangrijk, maar ook de voorwaarden. Hoe minder ontbindende voorwaarden, hoe interessanter je bod. We laten je weten als er een nieuw bod gedaan is. Als er vlak voor de sluitingstermijn geboden wordt, dan wordt de advertentie automatisch 5 minuten verlengd. Je zou het systeem als een vrijwillige veiling kunnen zien.

4. Koopovereenkomst

De makelaar van KEYY gaat in gesprek met degene die het beste bod uitgebracht heeft. Dit kan over de voorwaarden zijn of bijvoorbeeld over de datum overdracht. Als de verkoper er niet met de eerste bieder uit komt, dan gaan we met de tweede in gesprek.

We stellen het voorlopig koopcontract voor je op. Nadat je het ondertekend hebt, is het zaak om de voorbehouden op te heffen. De belangrijkste is vaak financiering, maar kan ook een bouwkundig onderzoek zijn.

Koopovereenkomst
Juridische afhandeling

5. Juridische afhandeling

Stichting KEYY heeft een samenwerking met de Nationale Notaris voor een professionele en voordelige juridische afhandeling.

De notaris draagt zorg voor het opstellen van de nota van afrekening. Bij de woningen die via Stichting KEYY verkocht worden betaalt de koper een fee van €1.495 (incl. btw). Via het transparante biedingsplatform heeft iedereen evenveel kans een droomhuis te kopen, je bent als koper dus niet meer afhankelijk van een aankoopmakelaar.

Key-overdracht!

Na de inspectie en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd: champagne!

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gratis. De koper betaalt een biedingsbijdrage.

Beste bod Beste bod

Ontvang door eerlijk transparant bieden het beste bod op je woning.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning met een biedingstermijn van 2 - 4 weken.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Professionele woningopname en op Funda en Facebook.