Verkoop je woning in 5 stappen

Persoonlijk contact

1. Kennismaking

Je overweegt je huis te verkopen en je zoekt nu naar de beste makelaar? Graag maken we kennis met je om je wensen te bespreken. Dan bespreken we ook wat we voor je kunnen betekenen.

2. Presentatie

De basis voor een succesvolle verkoop, is een optimale presentatie van je woning. Dit doen we met jou. We dragen zorg voor professionele foto’s, video, NEN-meting en een plattegrond. Samen stellen we een wervende advertentietekst op.

Presentatie
Promotie

3. Promotie

We promoten je woning op Funda en regelen daar een top-positie voor je woning. Verder promoten we je woning op Facebook. Met onze online agenda kun je zelf aangeven wanneer je je woning wil openstellen voor bezichtigingen.

4. Biedingen

Bij ons zijn de biedingen online zichtbaar. We nemen in overleg met jou contact op met degene die het beste bod heeft neergelegd en proberen tot overeenstemming te komen.

Ontvang het beste bod
Juridische afhandeling

5. Juridische afhandeling

Internetmakelaar KEYY heeft een samenwerking met de Nationale Notaris voor een professionele en voordelige juridische afhandeling. De notaris draagt zorg voor het opstellen van de nota van afrekening.

Key-overdracht!

Na de inspectie van de woning en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd: champagne!

Beste bod Beste bod

Ontvang door eerlijk transparant bieden het beste bod op je woning.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning met een online biedingstermijn vanaf 2 weken.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Je krijgt een professionele woningopname en op Funda en Facebook.