Verkoop je woning in 5 stappen

Persoonlijk contact

1. Telefonische kennismaking

Na een telefonische kennismaking om je wensen te bespreken komt onze makelaar langs. Na de woningopname zal hij de vanaf-biedprijs gaan bepalen. Dit is ook gelijk de garantieprijs die je garandeert direct kunt krijgen. Als je het wil, komt je woning ook gratis op Funda en kan er online geboden worden.

2. Presentatie woning

De makelaar die de woningopname doet, maakt ook gelijk professionele foto’s en meet je woning correct in. Wil je gratis op Funda, dan stel je zelf online een wervende advertentietekst op en vul je de standaard vragenlijst in. Wij regelen de rest.

Presentatie
Promotie

3. Promotie

We maken het, als je wil, mogelijk dat je woning gepromoot wordt op Funda en Facebook. Met onze online agenda kun je zelf aangeven wanneer je je woning in de komende twee weken open wil stellen voor bezichtigingen.

4. Biedingen

Uniek bij Internetmakelaar KEYY is dat je een garantieprijs voor je woning kunt ontvangen. Als je dit een redelijke prijs vindt, dan heb je gelijk gratis en zonder financieringsvoorbehoud je woning verkocht. Wil je ook de markt opgaan, dan kan iedereen vanaf de vanaf-biedprijs tot einde van de biedingsperiode bieden. Aan jou om te kiezen aan wie je je woning verkoopt.

Ontvang het beste bod
Juridische afhandeling

5. Juridische afhandeling

We leggen vervolgens de afspraken vast in een voorlopige koopovereenkomst. Daarna kan de overdracht voordelig en correct plaatsvinden bij de projectnotaris, de Nationale Notaris.

Na de inspectie van de woning en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd!

Key-overdracht!

Na de inspectie van de woning en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd: champagne!

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gegarandeerd gratis. Alleen de koper betaalt een fee.

Garantie marktprijs Garantie marktprijs

Ontvang direct de gegarandeerde marktprijs. Door online bieden misschien hoger.

Snel verkocht Snel verkocht

Gegarandeerd binnen 2 weken verkocht. Op FUNDA & Social media.

Professionele verkoop Professionele verkoop

Een nette taxatie en gegarandeerde professionele verkoop.