Verkoop je woning in 5 stappen

Persoonlijk contact

1. Kennismaking

Na een telefonische kennismaking om je wensen te bespreken komt onze makelaar langs. Na de woningopname zal hij de vanaf-biedprijs gaan bepalen. Dit is ook gelijk de garantieprijs die je garandeert direct via ons kunt krijgen. Vraag naar de voorwaarden als je de garantieprijs voor een periode langer dan 1 maand wilt hebben. Wil je toch kijken of je meer voor je woning kunt ontvangen? Zet je woning dan gratis via ons op Funda.

2. Presentatie woning

De makelaar die de woningopname doet, maakt ook gelijk professionele foto’s en meet je woning correct in. Wil je gratis op Funda, dan stel je zelf online een wervende advertentietekst op en vul je de standaard vragenlijst in. Wij regelen de rest.

Presentatie
Promotie

3. Promotie

We maken het, als je wil, mogelijk dat je woning gepromoot wordt op Funda en Facebook. Met onze online agenda kun je zelf aangeven wanneer je je woning in de komende twee weken open wil stellen voor bezichtigingen.

4. Biedingen

Uniek bij Internetmakelaar KEYY is dat je een garantieprijs voor je woning kunt ontvangen. Als je dit een redelijke prijs vindt, dan heb je gelijk gratis en zonder financieringsvoorbehoud je woning verkocht. Wil je ook de markt opgaan, dan kan iedereen vanaf de vanaf-biedprijs tot einde van de biedingsperiode bieden. Aan jou om te kiezen aan wie je je woning verkoopt.

Ontvang het beste bod
Juridische afhandeling

5. Juridische afhandeling

Stichting KEYY heeft een samenwerking met de Nationale Notaris voor een professionele en voordelige juridische afhandeling.

De notaris draagt zorg voor het opstellen van de nota van afrekening.

Key-overdracht!

Na de inspectie van de woning en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd: champagne!

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gratis. De koper betaalt een biedingsbijdrage.

Beste bod Beste bod

Ontvang door eerlijk transparant bieden het beste bod op je woning.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning met een biedingstermijn van 2 - 4 weken.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Professionele woningopname en op Funda en Facebook.