Verkoop je woning in 5 stappen

Persoonlijk contact

1. Telefonische kennismaking

Je overweegt je huis te verkopen en je zoekt nu naar de beste makelaar? We geloven dat we dat voor je kunnen zijn! We werken op een moderne manier, maar zijn wel persoonlijk betrokken. Graag maken we kennis met je om je wensen te bespreken. Dan bespreken we ook wat we voor je kunnen betekenen. We zien er naar uit om je woning samen te verkopen, voor het beste resultaat!

2. Presentatie woning

De basis voor een succesvolle verkoop, is een optimale presentatie van je woning. Dit begrijpen we bij Internetmakelaar KEYY en regelen we voor je. We zorgen dat een professionele fotograaf bij je langskomt voor de mooiste foto’s (ook 360) en een strakke video maakt. Daarnaast zorgen we dat je woning volgens de NEN-normen opgemeten wordt, maken we een plattegrond in Floorplanner. Zoals bij elk makelaarskantoor, moet je zelf ook wat doen: een vragenlijst invullen, de eigenschappen van je woning benoemen plus de "lijst van zaken" opstellen. Verder stellen we in overleg de vanaf-biedprijs vast en stellen we samen een wervende advertentietekst op.

Presentatie
Promotie

3. Promotie

Een goede promotie van je woning is key. We hebben een licentie bij Funda, waaruit blijkt dat we aan het kwaliteitsniveau van een traditionele makelaar voldoen. Funda is het nr 1 platform voor huizenzoekers- en verkopers, dus we vinden je koper zeker. We zorgen voor een uitstekende ranking op Funda door de kwaliteit van de woningadvertentie en doordat we extra uitgeven aan een top-positie. Verder promoten we samen je woning op Facebook.

We geloven dat je zelf de beste verkoper van je woning bent. Wie heeft er niet jaren met plezier in de woning gewoond? En.. is het ook niet leuk om de mogelijke nieuwe kopers een rondleiding te geven? We helpen je wel hierbij, we hebben namelijk een agenda-functie op KEYY waar je zelf de beschikbaarheid voor bezichtigingen kunt opgeven. Je kunt bijvoorbeeld een aantal avonden of in het weekend een aantal uren kiezen. Natuurlijk ontvang je van ons ook een promotie-bord voor op het raam.

4. Biedingen

Het spannendste deel van de verkoop zijn de biedingen. Wie gaat er bieden, hoeveel en tegen welke voorwaarden? Bij Internetmakelaar KEYY zijn de biedingen online te zien, waarbij de datum, bedrag en de voornaam van de potentiële koper zichtbaar is. Het mooie aan dit systeem is dat het uitnodigt om hoger of beter te bieden. Biedingen zijn altijd hoger dan de vanaf-biedprijs. Het is een soort van vrijwillige veiling.

In Nederland is de gemiddelde verkooptermijn van woningen 4 weken. Vaak is het sneller bij niet-vrijstaande woningen en in de grote steden. Gezien ook de uitstekende promotie van Internetmakelaar KEYY, hanteren we in overleg met jou een biedingstermijn van 2, 4 of 6 weken.

Ontvang het beste bod
Juridische afhandeling

5. Juridische afhandeling

Je makelaar bij Internetmakelaar KEYY neemt in overleg met jou contact op met degene die het beste bod (in combinatie met de beste voorwaarden) neergelegd heeft. Vervolgens treden we hiermee in onderhandeling om te bezien of we hiermee tot een overeenkomst kunnen komen. Lukt dit niet, dan gaan we met nummer 2 op de biedingslijst in gesprek. Je woning wordt pas verkocht, als jij akkoord bent met de prijs en voorwaarden. Zo niet, dan kan desgewenst opnieuw een biedingsperiode ingaan.

We leggen vervolgens de afspraken vast in een voorlopige koopovereenkomst. De overdracht zal vervolgens voordelig en correct plaatsvinden via de projectnotaris: de Nationale Notaris.

Key-overdracht!

Na de inspectie van de woning en het ondertekenen van de aktes, vindt bij de notaris de key-overdracht plaats. Gefeliciteerd: champagne!

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gratis. Bij ons betaalt alleen de koper een biedingsfee.

Hoogste verkoopprijs Hoogste verkoopprijs

De hoogste verkoopprijs (+8%) door het openbaar bieden & onderhandelen.

Snel verkocht Snel verkocht

Door top FUNDA & Facebook promotie verkoop binnen 4 weken.

Professionele verkoop Professionele verkoop

De beste professionele dienstverlening met persoonlijk contact.