Verkoop aan de Stichting

We hebben als Internetmakelaar KEYY de unieke optie voor woningverkopers om hun woning ook direct aan onze Stichting te verkopen.
We werken als volgt. Na een telefonische kennismaking doet onze makelaar gratis een woningopname. Een onderdeel hierbij is een analyse van de marktwaarde van de woning. De garantie verkoopprijs laat de makelaar vervolgens aan u weten weten.
Daarna zijn er twee opties.

Optie 1: Deze garantie verkoopprijs is een nette prijs en wellicht interessant voor u om direct uw woning aan ons te verkopen. U weet ook dat uw woning bij ons in goede handen is. We zullen hem verduurzamen en verder ontwikkelen en vervolgens bij voorkeur aanbieden aan jongeren of gezinnen. In het geval u hem zelf wilt terug huren, dan is dat ook bespreekbaar.
Het grote voordeel van deze optie is ook dat u vrij snel bij de notaris kunt zitten. We doen u een bod, zonder voorbehoud.

Wilt u voor langere tijd gebruik maken van onze unieke "garantie verkoopprijs", omdat u bijvoorbeeld pas over een jaar gaat verhuizen naar uw nieuwbouwwoning. Vraag dan naar de mogelijkheden hieromtrent.

Optie 2: Nadat u de garantie verkoopprijs gehoord heeft, kunt er ook voor kiezen alsnog uw woning gratis via onze Internetmakelaardij te verkopen. Zie hier voor meer informatie: De gratis makelaar.

Gratis verkocht Gratis verkocht

Verkoop je woning gratis. De koper betaalt de Stichting een bijdrage.

Garantie marktprijs Garantie marktprijs

Ontvang direct de garantie verkoopprijs of ga voor een hoger bod.

Snel verkocht Snel verkocht

Verkoop je woning direct of krijg binnen 2 weken een online bod.

Professioneel verkocht Professioneel verkocht

Een taxatie, opname en op FUNDA of gelijk naar de notaris..